Ingredienser

  • 75 cl God Jul Glögg

  • 5 dl tranbärsjuice

  • 1 apelsin, saften

  • 4 kanelstänger

  • Granatäpple, kärnorna

  • 2 apelsiner, i skivor

  • Malen kanel (till glasen)

  • strösocker (till glasen)

  • 5 dl fruktsoda

  • is

Gör såhär

  1. Blanda glögg med tranbärsjuice, apelsinsaft, kanelstänger, granatäppelkärnor och apelsinskivor i en stor kanna eller skål

  2. Spara en apelsinskiva till att fukta kanterna på glasen med. Låt stå i ca 20 minuter

  3. Dekorera glasen genom att blanda kanel och socker på ett fat. Fukta kanten på glasen med en apelsinskiva och doppa sedan glasen i blandningen av kanel och socker. Det är bra att förbereda ett tag innan så det hinner stelna ordentligt

  4. Häll i fruktsodan och is- Servera!