Ingredienser
-
75 cl God Jul Glögg
-
5 dl tranbärsjuice
-
1 apelsin, saften
-
4 kanelstänger
-
Granatäpple, kärnorna
-
2 apelsiner, i skivor
-
Malen kanel (till glasen)
-
strösocker (till glasen)
-
5 dl fruktsoda
-
is
Gör såhär
-
Blanda glögg med tranbärsjuice, apelsinsaft, kanelstänger, granatäppelkärnor och apelsinskivor i en stor kanna eller skål
-
Spara en apelsinskiva till att fukta kanterna på glasen med. Låt stå i ca 20 minuter
-
Dekorera glasen genom att blanda kanel och socker på ett fat. Fukta kanten på glasen med en apelsinskiva och doppa sedan glasen i blandningen av kanel och socker. Det är bra att förbereda ett tag innan så det hinner stelna ordentligt
-
Häll i fruktsodan och is- Servera!